Anunturi imobiliare, vanzari, inchirieri, apartamente, case, terenuri, birouri, spatii comerciale.


Ai o proprietate de vanzare sau pentru inchiriere? Introdu GRATUIT aici oferta ta pentru a fi postata pe site.


UTILE
Serviciile noastre
Convertor valutar
Calculator de taxe notariale
Angajari
Contact
Stiri imobiliare
Legislatie


Ai o cerere expresa pentru a cumpara sau inchiria o proprietate? Trimite-ne aici cererea ta si noi iti vom gasi cele mai bune oferte!NEWSLETTER  
Acum poti primi pe email toate anunturile care corespund criteriilor tale, fara a-ti mai crea un cont!
DETALII CONTACT
Tel: 0727.35.00.34
imo.did@gmail.com

Str. Dristorului 4, bl. B13, sc. 1, parter, Bucuresti, Sector 3


 DETALII OFERTA
 

apartamente Baneasa de inchiriat 350 eur


350 EURO
total negociabilVersiune pentru tiparire
Trimite unui prieten
Solicita vizionare
Solicita mai multe informatii
Adauga oferta in cos
Vezi cosul de oferteCaracteristici :
Zona: langa mall Jolie Ville
Tip: Ap de inchiriat
Suprafata totala: 108
An constructie: 2009 Etaj : 1 din: 4

Nr. camere : 2
Bai : 2Descriere :
ANSAMBLU APARTAMENTE ? MELITA RESIDENCE ?
Str. Serban Cantacuzino nr. 102 A (fosta Drumul Potcoavei)

Descrierea locatiei:
Ansamblul de apartamente ?MELITA RESIDENCE? este amplasat in partea de nord in Baneasa intr-o zona rezidentiala, la 5 minute fata de Ambasada Americana, complexul ?Jolie Ville?, Gradina Zoologica si Baneasa Shopping City. Zona dispune de diverse facilitati si anume: restaurante printre care se numara si restaurantul Phill, saloane de infrumusetare, gradinite si scoli private recunoscute international, precum British School of Bucharest.
Blocul are in componenta S+P+3E+4Retras cu un total de 39 apartamente cu 1,2,3 camere si apartamente tip duplex, cu suprafete construite cuprinse intre 38 mp si 335,71 mp.

Descrierea proiectului:
Proiectul mentionat ofera toate facilitatile moderne evidentiindu-se printr-o arhitectura moderna ce atinge un echilibru mai mult decat perfect. Ansamblul este prevazut cu parcari amenajate suprateran si subteran, spatii verzi.

ACCES SI TRANSPORT: Accesul in zona este facil, de pe strada Erou Iancu Nicolae, iar statia de autobuz este Jolie Ville Baneasa, transportul in comun fiind asigurat de liniile RATB cu numerele 301, respectiv 148.
Amenajarea peisagistica a ansamblului asigura o atmosfera familiala placuta. Caile de acces sunt pavate, iar spatiul inconjurator al imobilului este prevazut cu gazon, flori si arbusti.

Specificatii tehnice:
STRUCTURA: Fundatiile sunt din beton armat. Structura de rezistenta se constituie din diafragme de beton armat, plansee si rampe de acces din beton armat; betonul este de calitate Lafarge.

TAMPLARIE: Tamplaria exterioara se constituie din tamplarie PVC marca GEALAN 5 camere cu geam termopan Low-E importat din Germania, culoare alb, in conformitate cu Standardul European EN 14351-1:2006. Usile de intrare la fiecare apartament sunt metalice, de inalta siguranta, import Italia. Usile interioare sunt din MDF.

IZOLATII: Peretii exteriori sunt de tip BCA YTONG de 30cm imbracat cu polistiren de fatada cu grosimea de 5 cm, tencuiala.

FINISAJE: In toate spatiile interioare exista pereti de compartimentare din BCA YTONG de 20 cm cu rigips lipit, acesti pereti avand calitati izolatore fonica; dar si pereti de compartimentare din interiorul apartamentul din BCA YTONG de 15 cm cu rigips lipit. Au fost executati cu sape de egalizare, finisati cu vopsea lavabila alba; tavane plane din sisteme de gips carton in zona baii. Pardoselile interioare ale apartamentelor sunt din gresie importata din Spania (baie, bucatarie si hol) si parchet laminat de 8mm, import EGGER ? Austria.
Pe rampe, caile de acces interioare, balcoanele si terasele este montata gresie rezistenta la inghet. Balcoanele sunt prevazute cu balustrade de aluminiu eloxat culoare argintie cu geam duplex 414. Imobilul este prevazut cu 2 lifturi cu acces si in zona de subsol, zona aferenta locurilor de parcare.

INSTALATII ELECTRICE: Instalatia electrica interioara este de tipul ingropat cu spatii iluminate din plafon, prize electrice, prize de antena TV, internet, telefon si interfon video digital. Fiecare dintre apartamente este contorizat separat si de tip trifazat. Blocul dispune de POST TRAFO propriu.

INSTALATII TERMICE: Prepararea apei calde menajere se face, individual, prin boilere electrice de 80 l, respectiv 100 l de tip ARISTON VELIS PREMIUM VLS 80/100, aparate inovatoare cu avantaj de programare zilnica si cu functia ECO. Incalzirea si racirea in apartament se asigura prin curent electric, cu ajutorul pompelor de caldura tip MITSUBISHI sau HITACHI Inverter, si radiatoare marca PURMO in camere si in bai, incalzite cu ajutorul celor 3 centrale murale pe gaz marca Bosch, legate in cascada.

INSTALATII SANITARE SI DE CANALIZARE: Baile sunt dotate cu cada sau cu cabina de dus, corp wc cu capac tipul soft atingere usoara, mobilier modern de baie marca KOLO (Polonia) cu inchiderea sertarelor prin amortizor, ce include si lavoarul, baterii tip Grohe.

CALITATE SI CONFORT. Garantia lucrarilor realizate indica un standard ridicat, indeplinind exigentele si normele europene, totul regasindu-se in cele mai mici detalii ale apartamentului dvs.

AVANTAJE: Certificat energetic de clasa A, amplasarea intr-o zona rezidentiala cu vile, arhitectura cu accente mediteraneene, accesul facil fata de Aeroportul International ?Henri Coanda?, grija acordata folosirii luminii naturale prin ferestre largi tip ?Open Space?.


Aceasta oferta a fost vizualizata de 9099 ori


Vanzari Inchirieri
Copyright 2005 DID Consult .
Termeni si conditii
imobiliare@didconsult.ro
0.0156